·
No use crying over some techno
·










·

lunes, 25 de enero de 2010

·

"Desenganya't. El periodisme en este país és una merda. Per exemple, l'altre dia isqué en les notícies el cas d'una dona que s'havia quedat tancada a l'ascensor privat de sa casa durant huit dies.
La notícia fou breument comentada al final d'uns informatius de províncies, i a mode de conclusió el presentador informà que "la propietària de l'immoble es trobava en bon estat però una mica desorientada".
Pensa-ho. Eixa dona estigué huit dies amb les corresponents nits en completa foscor en una superfície d'un metre quadrat. Eixa dona hagué d'orinar, hagué de fer les seues necessitats, hagué de beure per no deshidratar-se i hagué de dormir durant huit dies; i tot això sense la més mínima referència temporal, sense saber si passaven dies o només hores.
Per això dic que el periodisme és una merda: 'una mica desorientada?' que jo pensí, uy sí bueno, una mica desorientat està Alberto, eixa senyora com havia d'estar és completament desquiciada!"

The kids are sick again. (Well, It's me actually, the one who's sick. I expected you to catch it, but just in case, you know?)

3 comentarios:

  1. xDD Molas, Alberto!

    Jo si que estic desorientada.


    Passa't pel meu journal!

    ResponderEliminar
  2. Oh vaja... tinc una entrada meua en el teu blog!!!!!!! És lo millor que he llegit de per ací, puta desorientada... xDDDD Mola que me transcrigues, algún dia, quan siga una prestigiosa cosa, te encomanaré a tu escriure les meues memòries (ja saps, sóc zurdo, per tant moriré abans i damunt fume!!!)

    Això sí, no deformes la realitat, darling, pintat a les meues memòris just com jo use to desriure't!

    ResponderEliminar
  3. però seràs idiota xDD
    no és una transcripció, sinó una reinterpretació, maleït sigues

    ResponderEliminar